flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Кобцев Олександр Іванович

03 грудня 2020, 12:05

На розгляді у Бобровицькому  райсуді Чернігівської  області   знаходиться  справа   № 1в/729/56/20 за   клопотання Бобровицького  РС філії ДУ «Центр пробації» про звільнення Кобцева  Олександра Івановича  від відбуття покарання  з випробуванням  у зв»язку з закінченням іспитового строку

На час розгляду справи невідоме місце реєстрації, проживання та місце роботи  Кобцева  Олександра Івановича 26.07.1984   року народження  , останнє відоме його місце реєстрації:   вул. Зелена, 38 м. Бобровиця  Чернігівська область

Тому виникла необхідність щодо виклику засудженого   через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади наступного змісту:

На розгляді у Бобровицькому  райсуді Чернігівської  області   знаходиться справа   № 1в/729/56/20 за   клопотання Бобровицького  РС філії ДУ «Центр пробації» про звільнення Кобцева  Олександра Івановича  від відбуття покарання  з випробуванням  у зв»язку з закінченням іспитового строку .

У зв’язку з цим засуджений Кобцев Олександр Іванович викликається   в    судове  засідання  Бобровицького  районного  суду Чернігівської області  на  11 грудня 2020  року  на  09  годину  00 хвилин як  засуджений   у   справі за   адресою м. Бобровиця вул. Незалежності,  47.

З  часу опублікування оголошення відповідач  являється  належно  повідомленим  про  час  та  місце  слухання   справи, (суддя Кузюра В.О.).

 

Суддя

 Бобровицького  районного  суду                                           В.О. Кузюра