flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про оголошення добору з призначення

26 січня 2021, 14:16

 

Оголошено добір з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В» – секретаря судового засідання Бобровицького районного суду Чернігівської області 

Відповідно до наказу керівника апарату Бобровицького районного суду Чернігівської області від  25 січня 2021 року  № 04-од  оголошено добір з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В» – секретаря судового засідання Бобровицького районного суду Чернігівської області (тимчасово, на час перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку) на період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсу, але не більше двох місяців після відміни карантину.

Строк подачі документів для участі у конкурсі до 17.00 год. 28 січня 2021 року. 

Інформація про добір з призначення розміщена на офіційному веб-сайті Бобровицького районного суду Чернігівської області: inbox@bb.cn.court.gov.ua. 

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою (див. тут);

2) резюме за формою (див. тут), в якому обов’язково зазначається:

  • прізвище, ім’я, по батькові кандидата;
  • реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;
  • підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
  • відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (див. тут).

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

Особа, яка бажає взяти участь у доборі подає відповідну інформацію онлайн через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС.

Під час створення електронних документів, які подаються для участі у доборі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.


Важливо! Інформація, що не відповідає вимогам, визначеним в оголошенні про добір на посаду державної служби, в тому числі неправильно заповнена заява або резюме, не розглядається.

Подання декларацій здійснюється онлайн, з накладанням  кваліфікованого  електронного підпису,  на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому особа подала заяву на зайняття посади (участь у конкурсі), якщо інше не передбачено законодавством, та містить інформацію станом на 31 грудня звітного року.

З детальною інформацією щодо процедури заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також роз’ясненнями щодо її заповнення можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції у розділі «Декларування»

Посадовий оклад секретаря судового засідання суду становить 4440 грн. 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду Лола Лариса Василівна, (04632) 2-51-65,  inbox@bb.cn.court.gov.ua.