flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чернігівська область з 30 жовтня переходить до "червоної" зони

29 жовтня 2021, 15:26

Чернігівська область з 30 жовтня переходить до "червоної" зони

Нагадуємо! Рекомендації та обмеження в суді під час карантину

Шановні учасники процесів, відвідувачі Бобровицького районного суду Чернігівської області!

Суд працює у звичному режимі роботи з 8-00 до 17-00, з обідньою перервою з 13-00 до 13-45 ( у п’ятницю з 08:00 до 16:00).

З метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19 серед працівників суду та відвідувачів  прийом вхідної кореспонденції здійснюється через поштову скриньку, яка розміщена на першому поверсі. Одержана кореспонденція невідкладно передається для реєстрації у встановленому законодавством порядку. В поштову скриньку суду здійснюються подання всіх процесуальних документів у справах (позовних заяв, заяв, скарг, відзивів, клопотань, заяв про отримання копій судових рішень, інших заяв, клопотань у судових справах) та звернень до суду з інших питань.
Інформацію про реєстрацію та подальший рух поданої через поштову скриньку вхідної кореспонденції можна отримати за телефоном 04632-2-32-79.

 Крім того, документи можуть подаватись через електронну пошту суду  inbox@bb.cn.court.gov.ua, особистий кабінет в системі «Електронний суд» або поштою.

 Враховуючи вище зазначене ПОВІДОМЛЯЄМО громадян:

  • про припинення особистого прийому громадян керівництвом суду;
  • про припинення особистого прийому документів працівниками суду;
  • про обмеження допуску у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань: блідість обличчя, почервоніння очей, кашель. 

         Контактні телефони суду тел. (04632) 2-32-79 – канцелярія, (04632) 2-50-38 - приймальня.

 

         Наголошуємо, що такі міри спрямовані на убезпечення населення від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції.