flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відеоконференцзв’язок з судом

24 жовтня 2023, 12:08

Відеоконференцзв’язок з судом: які додаткові функції доступні під час судового засідання

Під час відеоконференцзв’язку з судом користувачі можуть завантажувати доступні файли, користуватись адресною книгою та приймати участь у голосуваннях.

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомило про додаткові функції, які доступні під час судового засідання.

Серед них:

Обмін файлами      

Під час відеоконференції та відеоприйому громадян користувачі мають можливість завантажувати файли, які доступні для перегляду та завантаження.     

Чат      

Функціонал чату забезпечує спілкування організатора та учасників судового засідання короткими текстовими повідомленнями. Додатково, якщо учасник судового засідання пропустив запрошення до відеоконференції, при направленні організатором повідомлення до чату учасникам, які не увійшли до конференції, будуть повторно надходити повідомлення з пропозицією приєднатися до конференції. У режимі адміністрування вікно чату автоматично переміщується до відкритого вікна адміністрування.      

Голосування      

Організатор конференції може створювати як анонімні, так і відкриті голосування. Це ідеальний інструмент для прийняття рішень та збору думок учасників судового засідання.     

Адресна книга     

Адресна книга допомагає  легко знайти та зв'язатися з іншими учасниками судового процесу.