flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення

17 жовтня 2017, 16:52

      Відповідно до вимог ч. 3 ст. 173 Кодексу адміністративного судочинства України, позовні заяви про уточнення списку виборців можуть бути подані до суду не пізніше як за два дні до дня голосування, тобто до 27 жовтня 2017 року. В зв'язку з чим Бобровицький районний суд Чернігівської області прийматиме позовні заяви про уточнення списку виборців до 24 години  26 жовтня 2017 року.

      Позовна заява про уточнення списку виборців подається до адміністративного суду без сплати судового збору. Суд при розгляді даного адміністративного позову звертається до відповідного органу ведення Державного реєстру виборців із запитом щодо уточнення відомостей про виборця.

         Суд вирішує адміністративні справи щодо уточнення списку виборців у дводенний строк після надходження позовної заяви, але не пізніше ніж за два дні до дня голосування, а якщо позовна заява надійшла за два дні до дня голосування, - невідкладно.

Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Постанови адміністративного суду щодо внесення змін у списки виборців виконуються негайно.