flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Юрченко Валентини Михайлівни

02 лютого 2018, 09:11

 

В провадженні Бобровицького  районного  суду Чернігівської  області  знаходиться  цивільна  справа  №729/1396/17,  2/729/85/18 р    за позовом  публічного акціонерного товариства «Укрсоцбанк» до Юрченко Валентини Михайлівни про стягнення заборгованості.

Останнє відоме зареєстроване місце проживання відповідачки Юрченко В.М., яке зазначене в позовній заяві: м.Бобровиця Чернігівської області, вул. Червонофлотська, 122. На даний час її зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи суду не відомі.

В зв’язку з цим відповідач Юрченко Валентина Михайлівна викликається   в  підготовче судове  засідання  в цивільній справі за позовом  публічного акціонерного товариства «Укрсоцбанк» до Юрченко Валентини Михайлівни про стягнення заборгованості  на  26 лютого 2018  року  на   10  годину 00 хвилин   за   адресою: м. Бобровиця,  вул. Незалежності,  47.

З опублікуванням оголошення відповідач вважається повідомленим  про  час  та  місце  розгляду справи (суддя Демченко Л.М.).

 

Суддя

 Бобровицького  районного  суду                                                              Л. М. Демченко