flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Юрченко Валентини Михайлівни

27 лютого 2018, 14:59

На розгляді  знаходиться  цивільна  справа  №729/1396/17,  2/729/85/18 р    за позовом  публічного акціонерного товариства «Укрсоцбанк» до Юрченко Валентини Михайлівни.

На час розгляду справи невідоме місце реєстрації, проживання та місце роботи Юрченко В.М., останнє відоме її місце реєстрації: 17400, вул.Червонофлотська, буд.122, м.Бобровиця, Чернігівська область.

Однак, як вбачається з листа Бобровицької міської ради, інформація про місце реєстрації Юрченко В.М. у виконавчому комітеті Бобровицької міської ради відсутня.

Судова повістка, направлена за останнім відомим місцем її проживання  повернулася із відміткою «адресат не проживає».

Тому виникла необхідність щодо виклику відповідачки через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади наступного змісту:

 

В провадженні Бобровицького  районного  суду Чернігівської  області  знаходиться  цивільна  справа  №729/1396/17,  2/729/85/18 р    за позовом  публічного акціонерного товариства «Укрсоцбанк» до Юрченко Валентини Михайлівни про стягнення заборгованості.

Останнє відоме зареєстроване місце проживання відповідачки Юрченко В.М., яке зазначене в позовній заяві: м.Бобровиця Чернігівської області, вул. Червонофлотська, 122. На даний час її зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи суду не відомі.

В зв’язку з цим відповідач Юрченко Валентина Михайлівна викликається   в  судове  засідання  в цивільній справі за позовом  публічного акціонерного товариства «Укрсоцбанк» до Юрченко Валентини Михайлівни про стягнення заборгованості  на  14 березня 2018  року  на   11  годину 00 хвилин   за   адресою: м. Бобровиця,  вул. Незалежності,  47.

З опублікуванням оголошення відповідач вважається повідомленим  про  час  та  місце  розгляду справи (суддя Демченко Л.М.).

 

 

 

Суддя

 Бобровицького  районного  суду                                                              Л. М. Демченко